Spring naar inhoud

2023-04-08 Pearle Wezep 1 – Swift (D) 1

Nipte nederlaag TTV Pearle Wezep.

Deze zaterdag kwam TTV Swift uit Deventer op bezoek. De uitwedstrijd werd met 7- 3 verloren. Deze keer werden er veel spannende wedstrijden gespeeld, bij maar liefst 6 partijen moesten er 5 games aan te pas komen om een winnaar aan te wijzen. In 5 van deze 6 partijen waren de mannen uit Deventer de bovenliggende partij. Jeroen, Hermen en Wiebren waren vandaag alle drie goed op dreef en lieten prima tafeltennis zien. De broers Hermen en Wiebren wisten beiden 1 partij te winnen en dubbelden ook samen, deze partij werd met het kleinst mogelijke verschil verloren (13 – 15) in de vijfde en dus beslissende game. Jeroen die vandaag een goede dag kende won 2 partijen. Aan het eind van de middag stond er dus 4 – 6 op het wedstrijdformulier. De mannen van TTV Pearle Wezep hadden gezien het wedstrijdverloop wel wat meer verdiend, maar al met al kunnen ze terugzien op een prima wedstrijd. Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Delta Impuls uit Heerenveen op het programma.