Spring naar inhoud

2023-04-01 DTV ’84 1 – Pearle Wezep 1

Moeilijke middag voor TTV Pearle Wezep in Dalfsen.

De mannen van TTV Pearle Wezep hadden op voorhand op een iets beter resultaat gehoopt tegen DTV uit Dalfsen. De formatie uit Dalfsen presteert tot dusver prima en doet volop mee voor het kampioenschap in de 3e divisie. Voor TTV Pearle Wezep is handhaving helaas niet meer mogelijk. Vandaag reisden namens Wezep Jeroen, Wiebren en Eljakim af naar Dalfsen. Wiebren wist de eer te redden en hielp TTV Pearle Wezep van de nul af en won 1 enkelpartij. De andere 9 punten bleven in Dalfsen. Eljakim zat verrassend dichtbij een overwinning, hij capituleerde nipt (13-11) in vijven in één van zijn partijen. Volgende week zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Swift uit Deventer op het programma, de uitwedstrijd werd met 7-3 verloren, wellicht kunnen de strijdvaardige mannen van TTV Pearle Wezep deze keer nog wat meer punten aan het totaal toevoegen.