Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep delen de punten

Door: André Plette
Wezep - De uitwedstrijd naar het 'oude' bekende Buitenpost heeft het damesteam van Wezep 5 punten opgeleverd. Deze keer mochten Jenny, Hetty en Annerieke het strijdtoneel betreden.
Voor Buitenpost waren het Simone, Rianne en Jiska die hun kunsten mochten laten zien en dat deden de sympathieke dames uit Buitenpost met verve. Dat de beide teams aan elkaar gewaagd waren blijkt wel uit de eindstand, de punten werden namelijk mooi verdeeld (5-5). Jenny speelde drie puike wedstrijden en maakte het de tegenstanders erg moeilijk door knap wat games te winnen, het balletje viel op enkele cruciale momenten net de verkeerde kant op waardoor er geen winstpartij inzat. Hetty speelde ook mooie partijen en wist knap 1 partij en de dubbel met Annerieke winnend af te sluiten. Annerieke had een prima middag en lijkt inmiddels wel wat stappen te hebben gezet qua niveau en wist haar drie partijen te winnen wat het totaal op 5 bracht. Volgende week zaterdag mogen  de dames van een welverdiende vrije zaterdag gaan genieten aangezien er dan geen competitieverplichtingen op het programma staan, de eerstvolgende wedstrijd is de uitwedstrijd naar Nijmegen. Momenteel bivakkeren de dames in de bovenste regionen van de ranglijst, wat een knappe prestatie genoemd mag worden.