Spring naar inhoud

Sterke start dames TTV Pearle Wezep

Door: André Plette
Wezep - Sinds lange tijd stond er weer een competitiewedstrijd op het programma. De wedstrijd kon door omstandigheden niet in de Kamphal gespeeld worden. Kampenion uit Kampen stelde de accommodatie beschikbaar, waarvoor hartelijk dank. Tegenstander deze middag was SKF uit Veenendaal, een team waar de dames uit Wezep nog niet eerder tegen gespeeld hebben. Het damesteam van Pearle Wezep bestaat deze competitie uit Jenny, Hetty, Annemarie en Annerieke. Vandaag namen Hettie, Annemarie en Annerieke het op tegen het sympathieke damesteam uit Veenendaal. Er werd fanatiek gestreden door de dames, dit leverde dan ook mooie en spannende wedstrijden op. Hetty en Annerieke wonnen hun drie potjes, Annemarie won er 2 en Annemarie en Annerieke wisten het dubbelspel ook nipt te winnen, wat een prima 9-1 overwinning opleverde. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Buitenpost op het programma. Kijkend naar de vorige ontmoetingen tussen beide teams zullen het waarschijnlijk mooie en spannende wedstrijden worden.