Spring naar inhoud

Dames van tafeltennisvereniging Pearle Wezep goed uit de startblokken

Door André Plette
Wezep - Na een verplichte stop van ongeveer een half jaar werd vandaag de landelijke competitie tafeltennis weer hervat. De dames van TTV Pearle Wezep komen nu uit in de 2e divisie, waarin ze ook veel nieuwe teams zullen treffen, zo ook vandaag, namelijk Hutaf uit Huissen. Voor TTV Pearle Wezep speelden vandaag: Jenny, Annemarie en Annerieke. Samen met Hetty vormen ze dit seizoen een viermans/vrouwenteam, aangezien Lianne is gestopt vanwege studie en werk.
Met inachtneming van de geldende corona maatregelen werd er fanatiek gespeeld om de te verdelen punten. Annemarie bleef vrij eenvoudig overeind en wist haar 3 partijen winnend af te sluiten. Annerieke wist 2 maal te winnen. Annemarie en Annerieke wonnen het dubbelspel ook en Jenny haalde ook knap een punt binnen, waardoor er een mooie 7-3 overwinning genoteerd kon worden. Er zaten een aantal mooie rally's in de diverse wedstrijden, dit beloofd nog wat voor de komende weken.  Complimenten aan de tegenstanders van vandaag (Hutaf), er werd uitstekend gespeeld door dit sympathieke team. Dit alles was/is via een livestream te volgen op YouTube. (Zie hiervoor de site van de tafeltennisvereniging). Volgende week vertrekken de dames naar Buitenpost voor hun volgende wedstrijd.

YouTube livestream Dames thuis tegen Hutaf Huissen