Spring naar inhoud

Dames TTV Pearle Wezep goed op dreef

Door André Plette
Wezep - Dit weekend stond de thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst op het programma tegen Docos uit Leiden. Op voorhand dus geen eenvoudige opgave, echter de uitslag doet anders vermoeden.

De dames van TTV Pearle Wezep wisten namelijk met de maximale score van 10-0 te winnen. Hettie,  Annemarie en Annerieke wonnen allemaal hun 3 individuele wedstrijden.  Annemarie en Annerieke wonnen het dubbelspel ook. Door deze grote overwinning hebben de dames een flinke stap gezet richting een eventueel kampioenschap.  Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SVE uit Utrecht op het programma,  na deze wedstrijd kan de tussenbalans opgemaakt worden want dan zit de helft van deze voorjaarscompetitie er al weer op. Indien de dames van TTV Pearle Wezep de huidige vorm vast kunnen houden lonkt het kampioenschap dus al wel een beetje al is er natuurlijk nog van alles mogelijk.