Spring naar inhoud

TTV Pearle Wezep actief op Poldertoernooi in Emmeloord

Door: Julian Plette
WEZEP – Zaterdag 14 december namen Julian en Annerieke deel aan het jaarlijks terugkerende poldertoernooi in Emmeloord. Er waren in totaal zo'n 150 deelnemers onderverdeeld in diverse klassen. Er werd begonnen met een dubbeltoernooi, hieraan deed Annerieke niet mee, Julian speelde samen met Steven Pieter IJkema. Ze wisten de finale te bereiken maar verloren deze van Robin en Thomas van Kampenion. Daarna werd het toernooi vervolgd met het enkelspel. In de poules zaten meestal 7 spelers zodat iedereen verzekerd was van tenminste 6 wedstrijden. Annerieke won 3 keer en verloor 3 keer, zodat ze in de middenmoot eindigde in haar poule. Julian wist al zijn wedstrijden winnend af te sluiten, zodat hij het Poldertoernooi voor de eerste keer wist te winnen in de hoogste klasse, in het onlangs aangeboden mooie tenue van Pearle Wezep.
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en basketbalveld