Spring naar inhoud

Gelijkspel team 5 tegen NTC Leogang

Door: Harmke Puttenstein
Wezep -
Vrijdag 26 april werd de laatste uitwedstrijd van dit seizoen 4e klasse gespeeld tegen NTC Leogang. De thuiswedstrijd werd met 9-1 gewonnen, maar dat was deze avond niet weggelegd voor team 5.

Stefan verloor de eerste in 3 sets, Harmke die als invaller meedeed won de tweede in 3 sets en ook Gerrit-Jan won zijn eerste partij in 4 sets. Gerrit-Jan en Harmke pakten in 3 sets het punt van het dubbel, ondanks dat ze elkaar nog wel eens in de weg stonden (🤪). Stefan won weer in 3 sets. Stand: 1-4 voor Wezep. Daarna verloor Gerrit-Jan 3 sets, Harmke verloor vervolgens ook in 5 sets.  Gerrit-Jan won weer in 3 sets, Stefan maakte er nog weer een 5 setter van, maar kon het punt niet naar zich toe trekken en Harmke verloor de laatste wedstrijd in 3 sets. Het waren allemaal korte wedstrijden en waren al om 21.45 uur klaar met alle 10 wedstrijden. Henk was ook mee om het team te coachen, maar dat mocht niet baten. Dat de thuiswedstrijd zo’n ruime overwinning was, was ook wel te verklaren want André Plette kon die avond niet spelen, hij had waarschijnlijk wel 3 punten gescoord en dan zou de uitslag 3-7 zijn geworden.
Team 5 is op een nette tweede plek geëindigd in de 4e klasse.