Spring naar inhoud

Dames TTV Wezep boeken fraaie winst in Friesland

Door: André Plette
WEZEP - Voor de dames van ttv Wezep stond de pittige uitwedstrijd tegen ttv Buitenpost op het programma, een leuk en sportief team om tegen te spelen. Zo ook vandaag. Voor Buitenpost speelden deze middag; Simone, Anine en Rianne. Voor Wezep speelden; Hetty, Jenny en Annerieke. De speelsters kennen elkaar inmiddels reeds aardig goed aangezien dit de derde competitieronde is waar ze bij elkaar in de poule zitten.

Kijkend naar de andere ontmoetingen zou het alle kanten op kunnen qua uitslag. Deze keer waren de dames (evenals vorige week) goed op dreef. Annerieke speelde deze middag prima en wist haar drie partijen winnend af te sluiten, Hetty was goed voor 2 winstpartijen en Jenny won er 1. Hetty en Annerieke speelden de dubbel, dit was een zeer fraaie wedstrijd met van beide kanten uitstekend spel. Hetty en Annerieke wonnen deze partij zodat er een 3-7 overwinning op het formulier ingevuld kon worden. Door de 2 ruime overwinningen van de laatste 2 weken hebben de dames zich (misschien enigzins verassend) tussen de 2 titelkandidaten Dedemsvaart en Dalfsen gemengd. Deze 2 teams spelen komend weekend tegen elkaar, daar waar de dames van Wezep een vrij weekend tegemoet kunnen zien. Met nog 3 wedstrijden voor de boeg tonen de dames van Wezep zich zeer strijdbaar om zo lang mogelijk mee te blijven doen voor een hoge klassering in de 3e divisie, met wie weet een fraai slot van deze competitieronde. 6 april staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen Dalfsen op het programma, een ieder hartelijk welkom om de dames aan te moedigen, aanvang 14.00uur.