Spring naar inhoud

TTV Wezep onderuit in Dalfsen

Door: Eljakim Doorneweerd
WEZEP – Tafeltennisvereniging Wezep heeft de derde competitienederlaag geleden. In Dalfsen ging het met 7-3 onderuit en daardoor staat het nu op de vijfde plaats in de competitie. Op zaterdag 9 maart staat de wedstrijd tegen gedoodverfde titelkandidaat De Brug op het programma, dus dit belooft opnieuw een lastige opgave te worden.

Zowel de heren als dames speelden uit in Dalfsen

Jeroen Rotman, Hermen- en Wiebren van de Schootbrugge wonnen allen één partij afgelopen zaterdag. Toch zat er meer in voor de Wezepers dan drie punten, maar trokken de heren uit Dalfsen bij de beslissende momenten aan het langste eind. Een geflatteerde nederlaag is het zeker niet, maar Wezep zal in de thuiswedstrijd tegen DTV voor een beter resultaat gaan.

De dames speelden eveneens in Dalfsen en zij verloren met 6-4. De jeugd van TTV Wezep ligt op titelkoers na een 1-9 overwinning. Voor hen volgt op 9 maart de thuiswedstrijd tegen concurrent Staphorst.