Spring naar inhoud

Team 5 wint uit tegen Heino

Door: André Plette
WEZEP – Deze avond mocht team 5 op bezoek bij Heino. Voor Wezep speelden dit keer Gertjan, Ron en André. Coach/speler Henk ging ook mee om indien nodig 'zijn' team van zijn deskundige adviezen en tips te voorzien. Wellicht kan deze zeer talentvolle speler binnenkort zijn opwachting weer maken in 'zijn' team.

Team 5 wist deze avond een 3-7 overwinning te behalen, Gertjan en André wonnen beiden 3 maal, ook het dubbel wisten ze winnend af te sluiten. Ron zat dicht bij een overwinning, maar verloor helaas 2 keer in vijven, maar speelde prima. De volgende 5 pitter is vast voor Ron. Vrijdag 1 maart staat de belangrijke uitwedstrijd tegen het sterke Kampenion op het programma, om mee te blijven doen voor eventuele promotie zal er gewonnen moeten worden van deze sterke tegenstander wat op voorhand geen eenvoudige opgave zal zijn.