Spring naar inhoud

Team 4 verliest met 2-8 van Zwolle 7

Door: André Plette
WEZEP - Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd van team 4 op het programma, na vorige week uit te hebben gespeeld tegen promovendus Harderwijk 2. Tegen Harderwijk werd er met 2-8 gewonnen, wat een fraaie seizoensopening betekende voor team 4. Vorige week speelden Gerrit, Richard en Lianne namens Wezep. Gerrit bleef knap ongeslagen en Richard en Lianne wonnen beiden ook knap 2 wedstrijden.  Gerrit en Richard wisten de dubbel ook winnend af te sluiten, waarmee de 8 punten een feit waren.

Tegen Zwolle ging het wat moeizamer, het werd namelijk wederom 2-8. Deze avond betraden namens team  4,  Gerrit, Elbert en Annerieke het toneel. Er moesten deze avond maar liefst 6 partijen in vijven beslist worden, Gerrit bleek hierin 2 maal een koele kikker (12-10 en 13-11). Elbert en Annerieke bleven helaas puntloos deze avond. Wel speelden ze samen een prima dubbel, maar na 2-0 voor te hebben gestaan trokken de gasten uit Zwolle toch aan het langste eind. Na 2 wedstrijden staat het puntenaantal dus op 10 voor dit nieuwe team, wat een prima resultaat is.