Spring naar inhoud

Het derde team tegen Smash-In uit de polder

Door: Bert van Weeghel
WEZEP - Dit seizoen speelt het 3e team met slecht 3 spelers. Ondanks degradatie uit de 2e klasse is er toch een goedkeuring gekomen om met de 3 hoogste spelers uit het 3e team weer uit te mogen komen in de 2e klasse. En tot nu toe werkt het. De eerste uitwedstrijd was 5-5 tegen Swift Deventer. De 2e wedstrijd was thuis tegen Smash-in met een volledige avond aanmoediging van Wilma Plette. De eerste partij van Jan van ’t Hul tegen de Vries was in 5 games nog net voor Ens, maar daarna waren er 7 wedstrijden op rij voor Wezep, waaronder het zo belangrijke dubbel van Jan van ’t Hul en Bert van Weeghel. In de voorlaatste wedstrijd kon Gert-Jan Doorneweerd net niet overtuigen de Vries, maar werd daarna uiteindelijk de eindstand bepaald op 8-2 voor Wezep.

Speciale dank voor Wilma die de gehele avond heeft aangemoedigd ondanks dat haar eigen man in Elburg moest tafeltennissen. 😉 😜