Spring naar inhoud

TTV Wezep opent tegen Zwolle

WEZEP – Het competitieschema voor tafeltennisvereniging Wezep is onlangs bekend gemaakt en de eerste wedstrijd zal het aantreden tegen Tafeltennis Zwolle. Afgelopen seizoen wist TTV Wezep zich prima stand te houden in de Hoofdklasse en eindigde op een zeer degelijke tweede plaats.

Jeroen Rotman, Hermen- en Wiebren van de Schootbrugge.

Met de terugkomst van Wiebren van de Schootbrugge staat er weer een sterker team op de been en zal er voor degradatie niet meer gevreesd te worden. Jeroen Rotman en Hermen van de Schootbrugge maken komend seizoen ook weer onderdeel uit van de hoofdmacht van Wezep. Eljakim Doorneweerd, tijdelijke vervanger van Wiebren, zal weer terugkeren naar het tweede team. Het tweede team van de Wezepers komt komend seizoen uit in de eerste klasse.

De Brug, een van de tegenstanders komend seizoen, keert terug uit de landelijke derde divisie en is daarmee duidelijk titelfavoriet in de Hoofdklasse. Pakken we het gemiddelde niveau, op papier, van de teams erbij dan lijkt de tweede plaats een realistische en haalbare doelstelling voor de drie heren. Op zaterdag 2 februari, in de vertrouwde Kamphal, is de openingswedstrijd tegen Zwolle. De dames treden dan eveneens om 14:00 aan, zij ontvangen Buitenpost.