Spring naar inhoud

Stand van zaken: Team 3

Door: Gert-Jan Doorneweerd
Na 5 wedstrijden vinden we het 3e team terug op een ‘onveilige’ 5e plaats. Vooraf was al duidelijk dat het een zwaar seizoen zou gaan worden en dat voor elk punt hard gestreden moet gaan worden. Helaas werd de eerste wedstrijd tegen concurrent Harderwijk onbeslist waar meer in zat dan een gelijkspel.

Gert-Jan Doorneweerd

Er werden goede resultaten behaald tegen de nummers 2 en 3 (Vined 6-4 winst en Kampenion 5-5 gelijkspel). Maar tegen nummer laatst DTV’84 uit Dalfsen werd verrassend met 6-4 verloren. Elke andere tegenstander boekte tegen DTV’84 minimaal een 8-2 overwinning, dus dat voelde niet echt fijn. De laatste wedstrijd werd tegen koploper GTC met 7-3 verloren en ook hier zat meer in.

Conclusie is dat het 3e team zeker niet slecht speelt en tegen de bovenste tegenstanders de punten wel pakt. Nu is het zaak om elke wedstrijd die nog gaat komen de broodnodige punten te pakken om handhaving te realiseren. Achterstand op Harderwijk bedraagt wel 2 punten en ze hebben de beste speler in de competitie, dus het wordt hoe dan ook een hele lastige opgave in de 2e seizoenshelft.