Spring naar inhoud

TTV Pearle Wezep koploper halverwege de competitie

De eerste helft van de najaarscompetitie zit erop, oftewel elk team heeft 1 keer tegen alle teams uit de competitie gespeeld.


Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Effekt uit Wierden op het programma. Hermen, Jeroen en Johan reisden af naar Wierden om de sportieve strijd aan te gaan. Het bleek een prima middag te worden voor de formatie uit Wezep. Jeroen bleef knap ongeslagen, Johan en Hermen wonnen beiden 2 maal. Jeroen en Johan wisten de dubbel ook te winnen, waardoor er een 2-8 overwinning genoteerd kon worden.

Gezien de voor Wezep gunstige uitslagen van de andere wedstrijden in deze poule zijn de mannen van TTV Pearle Wezep halverwege de competitie koploper in de hoofdklasse. Er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar de 2e competitiehelft, waarin ze deze positie uiteraard vast hopen te houden om zo promotie naar de landelijke 3e divisie te bewerkstelligen.

Komende zaterdag staat de lastige uitwedstrijd tegen Rijssen op het programma.