Spring naar inhoud

Uitstekende seizoenstart dames TTV Pearle Wezep

Door André Plette 
Wezep - De dames van TTV Pearle Wezep hebben de eerste 2 wedstrijden van de voorjaarscompetitie ruim gewonnen. Vorige week waren de dames uit Dalfsen de tegenstanders.  Deze wedstrijd speelden Jenny,  Hetty en Annerieke.  Het werd uiteindelijk 7-3. Jenny won heel knap haar laatste wedstrijd.  Hettie wist 2 maal te winnen en Annerieke 3 maal. Ook het dubbelspel werd door Hetty en Annerieke gewonnen. Annemarie kwam deze middag even sfeer proeven en gaf de spelende dames uitstekende tips en aanwijzingen. Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen nieuwkomer in deze competitie Nijmegen op het programma. Coach/chauffeur Jeroen ging deze middag ook mee wat goed uitpakte en Annemarie maakte haar debuut voor Wezep. Hetty en Annerieke maakten deze middag het team compleet. De dames waren wederom goed op dreef en wonnen uiteindelijk met 1-9. Door dit resultaat hebben ze de koppositie in weten te nemen in deze landelijke 3e divisie dames.  Annemarie liet zien een uitstekende speelster te zijn en kwam niet in de problemen en wist haar 3 partijen vrij eenvoudig te winnen. Ook Annerieke bleef ongeslagen.  Hetty won ook knap 2 partijen.  Annemarie en Annerieke wonnen ook het dubbelspel. Op 7 maart wordt de competitie hervat met de thuiswedstrijd tegen Docos uit Leiden de nummer 2 op de ranglijst. Indien de dames de huidige vorm vast weten te houden hebben ze goede kansen voor een eventueel  kampioenschap,  maar het seizoen is nog maar net begonnen dus er is nog van alles mogelijk.