Spring naar inhoud

Ontknoping nadert voor dames TTV Pearle Wezep

Door: André Plette

WEZEP – Het blijft tot en met de laatste speelronde zeer spannend in de landelijke 3e divisie dames. Deze keer kwam het sympathieke damesteam van Buitenpost op bezoek in Wezep. Voor Wezep speelden Jenny,  Hetty en Annerieke.  Voor Buitenpost speelden, Rianne,  Simone en Anine. Kijkend op de ranglijst zijn er nog drie teams die aanspraak kunnen maken op het kampioenschap, te weten Docos uit Leiden, Buitenpost en TTV Pearle Wezep. De wedstrijden in Wezep stonden bol van inzet en spanning wat weer een aantal prachtige wedstrijden opleverde. Aan het eind van de middag stond er 5 - 5 op het wedstrijdformulier, wat gezien het spelverloop een goed beeld gaf van de krachtsverhoudingen. Jenny speelde wederom zeer verdienstelijk maar kwam net niet tot een overwinning. Hetty en Annerieke wonnen beiden 2 maal en samen de dubbel. Volgende week zal de beslissing vallen in deze spannende competitie.  Buitenpost en Docos treffen elkaar en Wezep speelt wederom een thuiswedstrijd, dit keer tegen SVE uit Utrecht. Wat de uitslag ook zal worden,  de dames uit Wezep kunnen sowieso terugzien op een uitstekend seizoen met misschien wel een mooie afsluiting. Een ieder is van harte welkom om de dames (en heren) volgende week zaterdag in actie te zien. Aanvang van de wedstrijden is 14:00 uur.