Spring naar inhoud

Pearle Opticiens hoofdsponsor TTV Wezep

Door: Eljakim Doorneweerd

WEZEP – Tafeltennisvereniging Wezep heeft in Pearle Opticiens de nieuwe hoofdsponsor gevonden voor de komende drie jaar. Op dinsdag 29 oktober werd onder grote belangstelling het sponsorcontract getekend door Martijn Eijbrink, eigenaar van de Wezepse vestiging van Pearle. Met deze ondertekening draagt de Wezepse tafeltennisvereniging nu officieel de naam ‘TTV Pearle Wezep’.

Nadat de handtekeningen gezet waren, kregen alle leden van TTV Pearle Wezep de nieuwe shirts uitgereikt. Komende vrijdag zullen de shirts voor het eerst gedragen worden tijdens de competitiewedstrijden. TTV Wezep is trots en dankbaar dat Pearle Opticiens de nieuwe hoofdsponsor is geworden en heeft vertrouwen in een mooie tijd samen. Samen willen we gaan voor sportief succes, maar gezelligheid en sportiviteit staat nog hoger in het vaandel.

.......