Spring naar inhoud

Team 5: Gelijkspel tegen ‘s-Heerenbroek

Door: Harmke Puttenstein
WEZEP – Grote vraag was hoe team 5 de nederlaag tegen Kampenion zou verteren. Na goed overleg met de coach werd er besloten om in alle rust naar deze wedstrijd toe te werken en geen rigoureuze maatregelen te nemen. Tegenstander deze avond was ’s Heerenbroek.

Voor Wezep kwamen deze avond ten tonele; Gerrit-Jan, Stefan en André. Ze mochten het opnemen tegen Ronny, Hans en Herwin. Het werd een leuke sportieve avond. Tot aan de pauze verliep het scoreverloop voor Wezep prima, echter na voorsprongen van respectievelijk 3-1 en 5-2 werd het uiteindelijk alsnog een gelijkspel, wat gezien de wedstrijden een prima en terechte uitslag was. Gerrit-Jan en André wonnen beiden 2 maal en tevens de dubbel. Om in de middenmoot mee te blijven draaien zal team 5 de komende weken naar behoren moeten presteren. Helaas kon/kan coach/speler Henk momenteel nog niet spelen. Team 5 wenst hem dan ook via deze weg een spoedig herstel toe.