Spring naar inhoud

Overtuigende zege TTV Bosman

WEZEP – Tafeltennisvereniging Bosman heeft afgelopen vrijdag een 2-8 overwinning geboekt op De Brug uit Apeldoorn. Jeroen Rotman en Hermen van de Schootbrugge wonnen al hun partijen, Eljakim Doorneweerd trok eenmaal aan het langste eind.

Dedan Eijbrink ligt met het jeugdteam op titelkoers

Wezep heeft door deze zege de tweede plaats overgenomen van Swift (tegenstander van komende wedstrijd). Er werd een moeilijk seizoen verwacht met het (tijdelijke) vertrek van Wiebren van de Schootbrugge, maar zijn vervanger Eljakim presteert vooralsnog naar behoren. Hermen en Jeroen moeten voor de punten zorgen en zij laten zien met deze druk om te kunnen gaan. Er staan nog drie wedstrijden op het programma voor TTV Bosman en dit betreffen allemaal thuiswedstrijden. Op zaterdag 17 en 24 november en 1 december vangen de wedstrijden om 14:00 aan in de Kamphal.

Het damesteam en het jeugdteam wonnen, evenals de hoofdmacht, met 2-8. Het jeugdteam staat bovenaan met een gat van vijf punten op de concurrent en stevent daarmee af op de titel. De dames staan op een nette derde plaats.