Spring naar inhoud

2017-12-03 TTV Bosman degradeert met opgeheven hoofd

WEZEP – Tafeltennisvereniging Bosman is na de 10-0 nederlaag in Assen gedegradeerd uit de landelijke derde divisie. Na een goede competitiestart, gevolgd door een aantal mindere wedstrijden, wisten de Wezepers degradatie niet meer af te wenden. Komend seizoen keert TTV Bosman terug in de hoogste regionale klasse.TTV Bosman verlaat de landelijke derde divisie met opgeheven hoofd. Het feit dat het hierin gespeeld heeft met spelers die allemaal in Wezep opgegroeid zijn, is al een geweldige prestatie. Het ontbrak afgelopen seizoen aan ervaring en vertrouwen bij Wezep; op de belangrijke momenten in de wedstrijden liet ze het liggen en hierdoor daalde ook het vertrouwen.

Met de ervaring die in de landelijke derde divisie opgedaan is kan TTV Bosman vol goede moed richting het voorjaarsseizoen gaan en zal het haar uiterste best doen om mee te doen voor het kampioenschap. Jeroen Rotman en de broers Hermen- en Wiebren van de Schootbrugge zullen het echter wel zonder Julian Plette moeten doen, want hij maakt (voor nog onbekende tijd) de overstap naar Kampen. TTV Bosman wenst Julian heel veel succes bij Kampenion en hoopt dat hij in de toekomst weer met trots het shirt van Wezep zal dragen. Julian blijft wel trainen in Wezep en ook aan de toernooien van TTV Bosman zal hij uiteraard blijven deelnemen.