Spring naar inhoud

2017-11-19 SVE opnieuw te sterk voor TTV Bosman

WEZEP – Tafeltennisvereniging Bosman Wezep heeft afgelopen weekend een 2-8 nederlaag geleden tegen SVE. Julian Plette en Jeroen Rotman zorgden beiden voor een punt tegen de Utrechters. De nederlaag was van tevoren al ingecalculeerd, aangezien SVE een grote kanshebber is voor het kampioenschap.De Wezepse tafeltennissers bezetten nu de vijfde plaats in de competitie en hebben een achterstand van acht punten op Hilversum. Met nog twee wedstrijden te gaan, waar nog twintig punten gepakt kunnen worden maken de Wezepers alleen theoretisch nog kans om te handhaven.

Aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd tegen GTTC Groningen op het programma. GTTC staat op de laatste plaats en de Wezepers hebben wat recht te zetten, want de thuiswedstrijd werd met 4-6 verloren.