Spring naar inhoud

2023-03-10 Pearle Wezep 2 – De Brug 5

Pearle Wezep 2 aka team varkens vs De Brug 5 uit Apeldoorn.

Het was weer zover, competitie avond! Halve seizoen zit er erop en we beginnen weer met de 2e helft. Op dit moment staan wij 2e in de competitie met een achterstand van 5 punten op de nummer 1. Het zal dus nog een zware opgave worden om nog in aanmerking te komen voor het kampioenschap. Maar daar gaan we nog steeds hard ons best voor doen!

Deze avond speelden Ismay, Annerieke en Emile.

Ismay speelt een uitstekend seizoen en wist weer 2 wedstrijden te winnen deze avond. Daarnaast had Annerieke ook een prima avondje en pakte ook 2 potjes. Emile was erg sterk, vorige keer pakte hij maar 1 potje tegen hetzelfde team, en vanavond wist hij er 3 te winnen! Zeer knappe prestatie! Dit bracht het punten totaal van vanavond op 7-3 winst!