Spring naar inhoud

2023-03-04 DOTO 1 – Pearle Wezep 1

Knap gelijkspel TTV Pearle Wezep in Siddeburen.

De heren van TTV Pearle Wezep verkochten hun huid duur in het hoge noorden van het land.

Hermen, Wiebren en Jeroen wisten er namelijk heel knap een puntendeling uit te slepen tegen DOTO uit Siddeburen.

Wiebren speelt tot dusver een uitstekend seizoen en wist deze keer weer 2 wedstrijden te winnen en dubbelde samen met broer Hermen, ze wisten het dubbelspel knap winnend af te sluiten tegen het sterke dubbel van DOTO. Jeroen en Hermen deden beiden ook een duit in het zakje en wonnen allebei 1 wedstrijd wat het puntentotaal op 5 bracht.

Halverwege het seizoen staan de mannen van Wezep op de laatste plaats met een achterstand van 12 punten op DOTO de nummer 5. Het zal dus een loodzware opgave worden om nog in aanmerking te komen voor eventuele handhaving in deze zware poule, maar de opgedane ervaring is sowieso een mooie opsteker. De volgende wedstrijd van TTV Pearle Wezep 1 is de thuiswedstrijd tegen Assen op 18 maart in de Kamphal in Wezep. Een ieder wordt hiervoor van harte uitgenodigd om de mannen in actie te zien en ze aan te moedigen.