Spring naar inhoud

2023-02-25 TTV Pearle Wezep 1 – Delta Impuls 1

De vierde speelronde stond vandaag op het programma voor de hoofdmacht van TTV Pearle Wezep 1 en zoals elke wedstrijd in deze landelijke 3e divisie wederom tegen een sterke tegenstander.

Dit keer kwamen de mannen van Delta Impuls uit Heerenveen op bezoek. De mannen uit Wezep gaven knap tegenstand, maar aan het eind van de middag stond er wel een 2-8 nederlaag op het wedstrijdformulier.

De gebroeders van de Schootbrugge wisten beiden knap een wedstrijd te winnen. En zaten beiden nog dicht bij een 2e overwinning maar moesten na 5 games hun tegenstanders toch feliciteren.

Jeroen en Wiebren dubbelden ook prima maar de gasten uit Heerenveen trokken na 5 games nipt aan het langste eind. Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen DOTO uit Siddeburen op het programma. Daar liggen wellicht nog wat mogelijkheden om het puntentotaal wat op te voeren. Na die wedstrijd kan de balans opgemaakt worden want dan zit de eerste helft van de competitie er al weer op. Wellicht kan de opgedane ervaring uit de eerste competitiehelft bijdragen aan mooie returnwedstrijden.