Spring naar inhoud

2023-02-11 Swift (D) 1 – Pearle Wezep 1

TTV Pearle Wezep 1 voegt 3 punten toe.

De uitwedstrijd tegen Swift uit Deventer heeft de equipe uit Wezep 3 punten opgeleverd. Voor TTV Pearle Wezep speelden deze keer de gebroeders van de Schootbrugge, te weten Hermen en Wiebren. Jeroen completeerde het team.
Hermen mocht het spits afbijten en speelde een prima wedstrijd maar verloor helaas nipt in vijven. Ook na de andere 2 wedstrijden moest Hermen zijn tegenstander feliciteren. Jeroen speelde ook zeer verdienstelijk en wist 1 winstpartij binnen te slepen.
Wiebren was vandaag prima in vorm en wist zelfs 2 wedstrijden te winnen wat een puike prestatie genoemd mag worden. Jeroen en Wiebren dubbelden vandaag en ook daarin werd er uitstekend gespeeld maar het punt bleef na 5 games toch in Deventer, waardoor er 7-3 voor de thuisploeg genoteerd kon worden.

Komende week hebben de mannen een vrije zaterdag. 25 februari komt Delta Impuls uit Heerenveen op bezoek. Afhankelijk van de samenstelling van het team uit het hoge noorden hopen de mannen van TTV Pearle Wezep dan weer wat punten toe te voegen aan het puntentotaal.