Spring naar inhoud

2023-02-04 Pearle Wezep 1 – DTV ’84 1

TTV Pearle Wezep team 1 van de nul af in de 3e divisie.

De eerste thuiswedstrijd heeft de hoofdmacht van TTV Pearle Wezep 2 punten opgeleverd. Dat het een moeilijk seizoen gaat worden voor de mannen uit Wezep was reeds bekend. Elke week is het hard werken om wat punten bij elkaar te sprokkelen. Deze keer kwam DTV uit Dalfsen op bezoek, voor de mannen uit Wezep geen onbekende tegenstander aangezien ze elkaar in de hoofdklasse ook wel tegenkwamen. Nu dus weer, maar dan een niveautje hoger. Voor Wezep speelden dit keer Hermen, Jeroen en Eljakim. Het eerste punt aan Wezeper kant werd behaald door Hermen en Jeroen tijdens de dubbel, Jeroen wist er nog een enkele winstpartij aan toe te voegen. Hermen en Jeroen verloren beiden helaas nipt 1 partij in vijven. Eljakim pakte nog knap een game. Dit alles bij elkaar leverde een 2-8 nederlaag op. Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Swift uit Deventer op het programma, wellicht een tegenstander waar nog wat puntjes te halen zijn.