Spring naar inhoud

Pearle Wezep team 1 weer actief in de landelijke competitie

2023-01-28 Assen 2 – Pearle Wezep 1

Afgelopen zaterdag mocht de hoofdmacht van TTV Pearle Wezep het spits afbijten tegen het op papier sterkste team in hun poule van de landelijke 3e divisie. Dat het een zware opgave ging worden was dus op voorhand al wel duidelijk voor de promovendus. Namens TTV Pearle Wezep betraden Jeroen Rotman, Wiebren van de Schootbrugge en Johan Bosman (invaller uit team 2) het strijdtoneel. De mannen uit Wezep speelden niet onverdienstelijk, Jeroen sleepte er nog een 5 setter uit en Wiebren en Johan maakten het bij vlagen de tegenstanders ook behoorlijk moeilijk maar een overwinning zat er helaas (nog) niet in, waardoor er een 10 – 0 nederlaag geïncasseerd moest worden. Komende zaterdag spelen de mannen een thuiswedstrijd tegen DTV uit Dalfsen, een wedstrijd waar er wellicht wel wat punten vergaard kunnen worden. De aanvang is 14.00 uur, en alle aanmoedigingen zijn welkom.