Verslag activiteiten

Darttoernooi
Het Darttoernooi vindt plaats in januari.

Clubkampioenschappen
Tijdens de Clubkampioenschappen wordt er gestreden om de felbegeerde wisselbeker van TTV Wezep, maar natuurlijk ook voor de eer. Zowel de jeugd als de senioren strijden (apart van elkaar) hierom. 's Avonds is wordt er gezellig gegeten bij één van de leden thuis.

EDR toernooi Klazienaveen
Vanaf de woensdag voor Hemelvaartsdag tot en met de opvolgende zaterdag wordt er in Klazienaveen het EDR toernooi gehouden. Leden kunnen één of meerdere dagen deelnemen aan dit gezelligheidstoernooi met (inter)nationale deelnemers.

Blacklighttoernooi
(Bijna) elk jaar vindt het Blacklighttoernooi plaats. Bij het Blacklighttoernooi is de verlichting uit en is het alleen mogelijk om de lijnen van de tafel, de bovenkant van het netje en het balletje te zien. Hierdoor is het lastig om de bal terug te slaan.

Kleinebatjestoernooi
Elk najaar, in eind november, begin december, wordt er het Kleinebatjestoernooi gehouden. Hierbij

Eindejaarstoernooi
In de kerstvakantie is er voor de jeugd het Eindejaarstoernooi. Dit is het toernooi waarmee de jeugd het jaar afsluit. Na de tijd krijgen de leden patat met een frikandel/kroket aangeboden door de vereniging.