Pingpongen doe je op de camping; tafeltennissen bij Bosman Wezep

Tafeltennisvereniging Bosman Wezep is al sinds begin jaren zeventig actief. In al die jaren ligt het ledenaantal meestal rond de veertig en spelen zij in de kleine zaal van sporthal De Kamphal die bijna dagelijks open is voor het 'tafeltennisverkeer'. Tafeltennis is een relatief goedkope sport. Wat je nodig hebt is sportkleding, sportschoenen en een tafeltennisbatje. Vanaf een jaar of zes is dat prima mogelijk om te gaan tafeltennissen, maar ook 65 plussers en alles wat daar tussen zit is van harte welkom. Naast recreatief spelen is het ook mogelijk om in competitieverband te acteren. Een team bestaat uit drie of vier personen en zij spelen, althans de senioren, de thuiswedstrijden op vrijdagavond. De jeugdteams spelen hun wedstrijden op de zaterdag. De vereniging beschikt over een gediplomeerd trainer die de kneepjes van het (tafeltennis)vak bij kan brengen. Jaarlijks worden in mei de Clubkampioenschappen gehouden en gaan de tafeltennissers een paar dagen kamperen en tafeltennissen in Klazinaveen. Daar wordt dan een internationaal toernooi gehouden. Ook een gezellige avond en een jaarlijks uitje op een zaterdag ontbreken niet. In juni wordt het seizoen afgesloten met een avondje zaalvoetballen. Na de vakantie begint het seizoen medio augustus weer. Een Kleinebatjestoernooi, Blacklighttoernooi en Eindejaarstoernooi worden dan ook weer gehouden.

TTV Bosman Wezep bruist van de activiteiten. Meer weten? Kijk op de internetsite www.ttvwezep.nl