sep 3, 2017

TTV Bosman Wezep actief tijdens Avereest in Dedemsvaart

De volgende spelers en speelsters van TTV Bosman Wezep, deden mee aan dit toernooi in Dedemsvaart, wat traditiegetrouw de aftrap van het seizoen is voor menig tafeltenniss(t)er: Jenny Rotman, Emile Mensink, Hermen en Wiebren van de Schootbrugge, Jeroen Rotman, Johan Bosman, Julian Plette, Lianne Puttenstein en Annerieke Plette. Ook trainer Freek Dekker nam deel.

verslag: André Plette

Een ieder kon deze dag op zijn of haar eigen niveau spelen in de diverse klassen. ’s Ochtends werd er begonnen met de poulewedstrijden, waarin er een verdeling tot stand kwam voor het hoofdtoernooi of voor het troosttoernooi. Ook kon er gedubbeld worden, hierin was trainer Freek Dekker het meest succesvol in zijn klasse, hij en zijn dubbelpartner werden hierin namelijk eerste. In het dubbelspel kwamen de dames en heren van TTV Bosman Wezep ook goed mee in de diverse categorieën. In het enkelspel  legde  Johan Bosman  in zijn klasse beslag op de eerste plaats. De overige spelers kwamen in zijn of haar klasse vaak ook ver, maar finaleplaatsen zaten er (net) niet in.

Lianne Puttenstein en Annerieke Plette  kwamen uit in de F- Klasse bij de jeugd, een klasse hoger dan vorig jaar, waarin ze toen ook succesvol waren. Tijdens de poulewedstrijden wisten beide dames al hun wedstrijden te winnen, zodat ze beiden in de finalepoule terecht kwamen. Hierin moesten ze beiden wederom vijf wedstrijden spelen. Lianne bleek wederom onverslaanbaar en werd dan ook terecht winnaar van de F-Klasse, wat een puike prestatie was. Annerieke speelde ook prima, ze kwam samen met twee andere spelers uit op plek twee, waarna er games geteld moesten worden. Helaas kwam ze hierin net een game tekort voor plek twee. Lianne en Annerieke dubbelden ook samen en ze lieten zien een uitstekend duo te zijn door prima partijen te spelen. De finale werd net niet gehaald, maar met het getoonde spel kunnen ze de competitie met veel zelfvertrouwen tegemoet zien. Dit geldt overigens ook voor de andere spelers en speelsters van TTV Bosman Wezep, want de vereniging uit Wezep staat inmiddels goed op de kaart in ‘tafeltennisland’.