aug 17, 2007

Drost Wezep pakt opnieuw de beker

KAMPEN 29 juni 2007- Tafeltennisvereniging Drost Wezep heeft voor het tweede jaar op rij de bekercompetitie gewonnen. In Kampen werd, op neutraal terrein, Batfighters uit Elburg met 10 - 8 verslagen. Na de competitie heeft Drost Wezep twee teams samengesteld en ingeschreven om mee te doen aan de bekercompetitie. Tijdens deze competitie speel je als team met vier spelers. Afhankelijk van je licentie en prestaties begin je met voorsprong of achterstand.

In de halve finale speelden vier teams van in totaal twee verenigingen. Zowel van Batfigthers als van Drost Wezep bleef een team over dat zich plaatste voor de eindstrijd. Op vrijdag 29 juni werd de finale gespeeld tussen Batfighters en Drost Wezep. De Wezepers liepen aan het begin van de avond tegen een haast onoverkomelijke achterstand aan van 5 - 1. Langzaam wisten ze terug te komen. Daar waren veel vijf setters voor nodig. Het bleef spannend tot de laatste twee wedstrijden. Als deze beiden werden verloren door Drost Wezep dan zou de eindstand 9 - 9 zijn. Maar Dennis Sellis wist de laatste wedstrijd te winnen.

beker

Voor Drost Wezep verschenen in het handicaptoernooi achter de tafel Jan van't Hul, Dennis Sellies, Hermen van de Schootbrugge en Jeroen Rotman. Later op de avond kwam ook Bert van Weeghel even kijken en hij wilde natuurlijk de beker ook even vasthouden. Richard Hertsenberg staat niet op de foto, maar was ook lid van dit bekerteam.