General

Pagina 1 van 135  > >>

mei 20, 2018
Ingezonden door: gertjan
WEZEP – Jeroen Rotman mag zich een jaar lang de clubkampioen van tafeltennisvereniging Bosman noemen. Bij de jaarlijkse clubkampioenschappen rekende hij in de finale af met verrassend finalist Eljakim Doorneweerd. Hermen van de Schootbrugge ging met het brons aan de haal.
mei 7, 2018
Ingezonden door: gertjan
WEZEP – Op zaterdag 19 mei vindt de 35e editie van de Clubkampioenschappen van tafeltennisvereniging Bosman plaats. Tijdens de Clubkampioenschappen kruisen de tafeltennissers de degens en zal aan het eind van de dag blijken wie zich de nieuwe clubkampioen mag noemen. Om 09:30 starten de eerste wedstrijden en de finales zullen naar verwachting rond 15:30 gespeeld worden. Naast de 22 deelnemers bij de senioren doen er zes jeugdleden mee. Supporters zijn uiteraard van harte welkom op de gezelligste dag van het jaar van TTV Bosman!
apr 15, 2018
Ingezonden door: gertjan
WEZEP – TTV Bosman heeft in eigen huis een minimale overwinning (6-4) geboekt tegen runner-up Swift uit Deventer. Jeroen Rotman won voor de derde wedstrijd op rij al zijn drie partijen. Broers Hermen- en Wiebren van de Schootbrugge wisten tegen de Deventenaren beiden één partij te winnen. Met deze overwinning in de zak is de derde plaats voor de Wezepers zo goed als zeker.