General

Pagina 1 van 132  > >>

dec 3, 2017
Ingezonden door: gertjan
WEZEP – Tafeltennisvereniging Bosman is na de 10-0 nederlaag in Assen gedegradeerd uit de landelijke derde divisie. Na een goede competitiestart, gevolgd door een aantal mindere wedstrijden, wisten de Wezepers degradatie niet meer af te wenden. Komend seizoen keert TTV Bosman terug in de hoogste regionale klasse.
nov 26, 2017
Ingezonden door: gertjan
WEZEP – De hoofdmacht van de Wezepse tafeltennisvereniging heeft met 5-5 gelijkgespeeld tegen Groningen. Julian Plette en Hermen van de Schootbrugge trokken beiden tweemaal aan het langste eind. De dubbel werd ook gewonnen.
nov 19, 2017
Ingezonden door: gertjan
WEZEP – Tafeltennisvereniging Bosman Wezep heeft afgelopen weekend een 2-8 nederlaag geleden tegen SVE. Julian Plette en Jeroen Rotman zorgden beiden voor een punt tegen de Utrechters. De nederlaag was van tevoren al ingecalculeerd, aangezien SVE een grote kanshebber is voor het kampioenschap.