Sponsors

De verbintenis tussen de Rabobank en de plaatselijke tafeltennisvereniging ontstaat in 1972. Jaarlijks ontvangt Rabo Wezep een bedrag om de clubkas te spekken. Naast deze geldelijke ondersteuning krijgen de tafeltennissers ook regelmatig materiaal zoals kleding en tassen.

Welbekend zijn de opvallende oranje trainingspakken waarin de spelers van Rabo Wezep in de zeventiger jaren menig speelzaal betreden. In 1989 krijgen zowel het eerste als het tweede seniorenteam nieuwe trainingspakken. Deze gift is eigenlijk een jaartje later gepland, maar komt in een stroomversnelling door de promotie van de hoofdmacht naar het hoogste afdelings-niveau.

Midden negentiger jaren zijn de "Rollomat tafels" zo'n 15 jaar oud en eigenlijk niet meer geschikt voor competitiewedstrijden. In februari 1996 krijgen we dan ook drie nieuwe tafels aangeboden met bijbehorende netposten. Rabo Wezep ziet eind 1997 een grote wens in vervulling gaan; de Rabobank stelt 35 tenues beschikbaar. Directe aanleiding is de viering van het 25 jarige sponsorschap, hetgeen ruimschoots in de publiciteit komt.

Naast deze ondersteuning is de Rabobank ook ieder jaar een sponsor tijdens de lopathon en ontvangen we geld voor het plaatsen van een advertentie in de NIEUWSBRIEF.
Tijdens het jaarlijkse gesprek tussen enkele bestuursleden van Rabo Wezep en de Rabobank, krijgt de tafeltennisvereniging in december 1999 te horen dan het einde van de overeenkomst nabij is. De Rabobank sponsort nog twee jaar in het nieuwe millennium en stopt per 1-1-2001 na dertig jaar met haar financiële ondersteuning. Hierdoor komt er een einde aan een begrip in de tafeltenniswereld.

In 2001 is installatie BV Drost Wezep Begonnen met sponsoren. Er werden nieuwe T-shirts gemaakt die elke competitie speler kreeg. Hier hebben we vele jaren  plezier van gehad. Na 6 jaar sponsoring kreeg de club in 2007 te horen dat Drost het contract nog voor 1,5 jaar wou verlengen zodat de club de tijd had een nieuwe sponsor te zoeken. Daarna stopte Drost er mee. De naam TTV Drost Wezep was inmiddels erg bekend geworden in de regio's. Na lang zoeken heeft de club toch nog optijd een nieuwe sponsor gevonden namelijk Bosman Multidiensten. Deze sponsor is vanaf 2009 begonnen en de club heeft sinds dien ook weer nieuwe T-shirts. We hopen nog lange tijd met de sponsor verder te kunnen gaan.