Pers

Het onderhouden van contacten met de pers is om twee redenen erg belangrijk voor elke vereniging. Ten eerste is het een manier om nieuwe leden te verkrijgen. Ook is het een tegenprestatie ten opzichte van de sponsor, om naamsbekendheid te krijgen.
In de jaren tachtig staat er jaarlijks een verslag van de clubkampioenschappen in de Zwolse Courant met bijbehorende foto. Vanaf eind 1993 staat er wekelijks een wedstrijdverslag in het Nieuwsblad voor Oldebroek en Wezep. Tevens staat er sinds 1994 wekelijks een stukje tekst op Loco-Tv en worden de uitslagen vermeld op teletekst van de Lokale Omroep.
Sinds 1996 is Jan van 't Hul iedere zaterdagmiddag rond 17.10 uur te horen op Loco-radio, waar hij de uitslag van de wedstrijden geeft.

In datzelfde jaar doet Loco-radio voor het eerst rechtstreeks verslag van het clubkampioenschap. Ook via het internet is TTV Bosman Wezep al enkele jaren te zien.