Op bezoek bij T.T.C. FEYENOORD

OP BEZOEK BIJ T.T.C. FEYENOORD

In mei 1989 doen enkele leden van tafeltennisvereniging Feyenoord uit Rotterdam een aanval op het duurrecord tafeltennis. Ze proberen non-stop 75 uur (!) te tafeltennissen. Door middel van diverse sponsors zamelen ze geld in voor de Dr. Daniël van den Hoedkliniek.

Voorzitter Leo Koopman komt op de hoogte van de actie en gaat spontaan ook geld inzamelen. Tijdens de recordpoging gaat hij samen met enkele Rabo Wezep spelers naar Rotterdam om een bedrag van 1275 gulden te overhandigen. Dit spontane gebaar blijft niet onopgemerkt en levert een vermelding inclusief foto op in het Tafeltennismagazine van de Nederlandse Tafeltennis Bond (juni 1989).

Tijdens het bezoek aan T.T.C. Feyenoord wordt de afspraak gemaakt om op een zaterdag met een aantal leden van Rabo Wezep wedstrijden te gaan spelen.

Op 9 september is het zover; een Wezeper delegatie (15 personen) vertrekt om 12 uur vanaf de Kamphal om in Rotterdam te gaan tafeltennissen.

De spelers worden gastvrij ontvangen en beleven een erg leuke dag. Er wordt overeengekomen dat de Rotterdammers in het voorjaar naar Wezep gaan komen. Door omstandigheden gaat één en ander niet door. Het gezegde "van uitstel komt afstel" gaat in dit geval helaas wel op