De prijzenkast

In 1987 komt onze vereniging in het bezit van een echte prijzenkast. Na lang zeuren krijgen we toestemming om de kast in de Kamphal te plaatsen, net naast de bar. Na drie maanden is de prijzenkast nog steeds bijna leeg en komt er een oproep in het clubblad om toch maar vooral één of meerdere bekers beschikbaar te stellen.

Eind 1994 wordt onze prijzenkast verdrongen door een dartbord en degradeert het naar een plek bijna op de grond naast de frisdrankautomaat. Ondanks meerdere oproepen in de NIEUWSBRIEF om in actie te komen tegen de gedwongen verhuizing, staat het (eiken ?) houten kastje nog steeds op een bierkrat. In de loop van de jaren blijkt dat de Rabo Wezep spelers behoorlijke resultaten behalen, getuige de inhoud van de prijzenkast. De oudste beker is overigens uit 1979.