"Het krijgen van leden is makkelijker dan het behouden ervan."
Dankzij deze achterliggende gedachte zijn er eigenlijk altijd al diverse activiteiten georganiseerd voor en door de leden.
In de jaren tachtig is het een traditie om op de dag dat het clubkampioenschap wordt gehouden met z'n allen 's avonds ergens te gaan eten. Ook wordt er in deze periode regelmatig een laddercompetitie gehouden. Hierbij mag een speler die lager op de ranglijst staat, iemand uitdagen die net boven hem staat. Een andere toernooi-vorm is het handicap-toernooi. Een "mindere" speler begint dan aan een wedstrijd met bijvoorbeeld 7 punten voorsprong. Op deze manier moeten er dan gelijkopgaande duels ontstaan. Sinds 1995 wordt er in de kerst-vakantie jaarlijks een Jeugd Einde-jaarstoernooi afgewerkt. Verdeeld over diverse poules spelen de junioren hun wedstrijden tijdens dit gezelligheids-toernooi, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. De eerste prijs tijdens dit toernooi is dan ook een Kingsize mars.

Eveneens voor de jeugd is de zaalvoetbalavond, die sinds midden jaren negentig in juni wordt gehouden als afsluiting van het seizoen. In een deel van de Kamphal mogen de junioren laten zien waarom zij voor tafeltennis hebben gekozen en niet voor zaalvoetbal. Het niveau is dan ook niet al te hoog.

Jaarlijks staan er diverse toernooien op het programma, waaraan ook Rabo Wezep dikwijls meedoet. Met name het jaarlijkse Afdelingskampioenschap kent veel deelnemers van onze vereniging. Regelmatig worden er prijzen behaald in zowel het enkelspel als ook in het dubbeltoernooi. Het grootste succes op dit toernooi dateert van 1975, als Gert van Ommen afdelingskampioen bij de junioren wordt.