Acties

Naast de welbekende lopathon zijn er ook diverse andere acties (geweest) waarmee Rabo Wezep geld weet te verdienen. In de tachtiger jaren wordt bijvoorbeeld jaarlijks een mandarijnen actie gehouden. Op een zaterdagmorgen worden dan diverse auto's afgeladen met zakjes mandarijnen in de kofferbak en jeugdleden op de achterbank.

Er wordt geen middel ongebruikt gelaten om de verkoop te bevorderen. Zo heeft volleybalvereniging VZK een week later dezelfde actie gepland. De verkopende jeugd wordt dan ook regelmatig geconfronteerd met personen die liever mandarijnen kopen van deze veel grotere en bekendere Wezeper vereniging. Na enkele malen een nee te hebben gehoord, besluiten de junioren om dan maar net te doen of ze van de volleybalclub zijn.

Vanaf dat moment gaat de verkoop een stuk beter, maar nog niet goed genoeg om de gehele ingeslagen hoeveelheid kwijt te raken. Zo kan het dus gebeuren dat de leden uitwijken naar Elburg, terwijl er alleen maar een vergunning verkregen is voor de gemeente Oldebroek.
De Grote Club Actie is ook zo'n manier om als vereniging rijker te worden. Toch wordt hier rond 1990 mee gestopt, vanwege de erg grote concurrentie van andere verenigingen.

In 1996 en 1997 levert de kerstkaartenverkoop jaarlijks ruim 500 gulden op. Deze opbrengst wordt gebruikt om het al jaren bovenaan het verlanglijstje staande serveerkanon mee te financieren. Dit apparaat kost 1100 gulden, hetgeen precies de opbrengst van twee jaar kerstkaarten-verkoop is.

Begin 1999 wordt er meegedaan aan de landelijke krasloten actie. Dit levert Rabo Wezep eveneens zo'n 500 gulden op. Ook in 2000 wordt er weer meegedaan aan de actie Sportkas. Het is dan ook de bedoeling dat er wederom zo'n 150 krasloten verkocht gaan worden.